Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας! Το Partnumber.gr και οι συνεργάτες του, παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους. Εάν επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρακαλώ εξετάστε την πολιτική Απορρήτου, το οποίο ρυθμίζει επίσης την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το Partnumber.gr ή στείλετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή βάζοντας σημειώσεις σε αυτό το site. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που παρέχουμε σε σας  ηλεκτρονικά, ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση ότι τέτοια επικοινωνία είναι έγγραφη.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο σε αυτό το site, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία του Partnumber.gr ή των προμηθευτών περιεχομένου του και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συλλογή όλων των περιεχομένων σε αυτό το site είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Partnumber.gr, με την πατρότητα των πνευματικών δικαιωμάτων για αυτή τη συλλογή από Partnumber.gr, και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα Partnumber.gr  δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι Partnumber.gr, με οποιοδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πελατών, ή με οποιοδήποτε τρόπο που υποτιμά ή δυσφημεί το Partnumber.gr. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στο Partnumber.gr ή των συνεργατών του που εμφανίζονται σε αυτό το site. είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους, οι οποίοι μπορεί να είναι ή να μην είναι συνδεδεμένες με, συνδέονται με, ή χρηματοδοτείται από partnumber.gr ή των συνεργατών του.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ SITE

Το Partnumber.gr σας χορηγεί μια περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης της ιστοσελίδας και να μην κατεβάσετε (εκτός από τη σελίδα caching) ή να το τροποποιήσει, ή οποιοδήποτε μέρος του, παρά μόνο με ρητή έγγραφη συναίνεση του Partnumber.gr. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταχωρήσεις προϊόντων, περιγραφές, ή οι τιμές: οποιοδήποτε παράγωγό χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της: οποιαδήποτε μεταφόρτωση ή αντιγραφή των πληροφοριών του λογαριασμού για την όφελος άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση data mining, robots, ή παρόμοια συλλογή δεδομένων και εργαλεία εξαγωγής. Αυτός ο δικτυακός τόπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του δικτυακού τόπου δεν μπορεί να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, πώληση, μεταπώληση, επίσκεψη ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της partnumber.gr. Μπορεί να μην πλαίσιο ή χρησιμοποιούν τεχνικές παγίδευσης για οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο, ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, σελιδοποίησης ή φορμών) του Partnumber.gr και των συνεργατών μας χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή οποιοδήποτε άλλο ": κρυφό κείμενο» χρησιμοποιώντας το όνομα ή τα εμπορικά σήματα partnumber.gr χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της partnumber.gr. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση τερματίζει την άδεια ή άδεια που χορηγήθηκε από partnumber.gr. Σας παρέχεται μια περιορισμένη, ανακλητή και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεση στην αρχική σελίδα της partnumber.gr εφ 'όσον η σχέση αυτή δεν απεικονίζει partnumber.gr, τους συνεργάτες της, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό , ή με άλλο τρόπο προσβλητικό θέμα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογότυπο partnumber.gr ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως τμήμα του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και άλλο περιεχόμενο

Οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλετε σχόλια, παρατηρήσεις, και άλλο περιεχόμενο: και να υποβάλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις, ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβάλλει την ιδιωτικότητα, παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ή με άλλο τρόπο επιβλαβή για τρίτους ή απαράδεκτος και δεν αποτελείται από ή περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορική άγρα πελατών, αλυσιδωτές επιστολές, μαζική αλληλογραφία ή οποιαδήποτε μορφή ":. spam»: δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πλαστοπροσωπία οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας, ή με άλλο τρόπο παραπλάνηση ως προς την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. partnumber.gr διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστείτε τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν αναθεωρεί τακτικά δημοσιεύτηκε περιεχόμενο.

Εάν αποστείλετε περιεχόμενο ή υλικό, και αν δεν αναγράφεται διαφορετικά, εκχωρείτε partnumber.gr και οι συνεργάτες του μια αποκλειστική, ατελώς, διαρκές, αμετάκλητο, και πλήρως χορηγούμενο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει, να αναπαράγει, να τροποποιεί, να προσαρμόζει, να δημοσιεύει, μετάφραση, δημιουργία παράγωγων έργων, διανομή, και εμφάνιση του περιεχομένου σε ολόκληρο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Μπορείτε να χορηγούν partnumber.gr και τους συνεργάτες της και υπο δικαιοδόχους το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με τέτοιο περιεχόμενο, εάν το επιθυμεί. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε κύριος ή ειδάλλως ελέγχετε όλα τα δικαιώματα για το περιεχόμενο που Σας post: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: ότι η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε partnumber.gr ή τους συνεργάτες της για όλες τις αξιώσεις που απορρέουν από περιεχόμενο που της προσφοράς. partnumber.gr έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Partnumber.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημοσιεύεται από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το Partnumber.gr γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση μεταφοράς. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος τέτοια στοιχεία να περάσει σε σας κατά την παράδοση μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Partnumber.gr και οι συνεργάτες του προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Ωστόσο, το Partnumber.gr δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές των προϊόντων ή άλλου περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας είναι ακριβή, πλήρη, αξιόπιστα, ενημερωμένα, ή χωρίς σφάλματα. Αν ένα προϊόν που προσφέρεται από το Partnumber.gr δεν είναι όπως περιγράφεται, η μόνη θεραπεία είναι να το επιστρέψετε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ TO Partnumber.gr ΣΕ ΜΙΑ ": ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ": ΚΑΙ ": ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ": ΒΑΣΗ. To Partnumber.gr ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ή τις πληροφορίες, περιεχόμενο, τα υλικά, ή προϊόντων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΟ Partnumber.gr ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. partnumber.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, διακομιστές ITS, ή e-mail που αποστέλλονται από partnumber.gr ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. partnumber.gr ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ.

Ορισμένες νομοθεσίες ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ορισμένες ή όλες ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Με την επίσκεψη partnumber.gr, συμφωνείτε ότι οι νόμοι του κράτους της Θεσσαλονίκης, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις αρχές της σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και κάθε διαφορά κάθε είδους που ενδέχεται να ανακύψουν ανάμεσα σε εσάς και partnumber.gr ή των συνεργατών της.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στην partnumber.gr ή στα προϊόντα που αγοράζετε μέσω του Partnumber.gr υποβάλλονται εμπιστευτικά διαιτησία στη Θεσσαλονίκη, εκτός από το ότι, στο βαθμό που έχετε με οποιοδήποτε τρόπο παραβιάζονται ή απειλούνται να παραβιάζει partnumber.gr τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, partnumber.gr μπορεί να ζητήσει ασφαλιστικά ή άλλα κατάλληλα μέτρα σε οποιοδήποτε πολιτειακό ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πολιτεία της Θεσσαλονίκης και συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο σε τέτοια δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας διεξάγεται βάσει των κανόνων που θα επικρατούν τότε της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Η απόφαση του διαιτητή θα είναι δεσμευτική και μπορεί να εισαχθεί ως κρίση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν υπάρχει διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας, να ενωθεί με μια διαιτησία που περιλαμβάνει οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκεινται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασιών διαιτησίας τάξη ή με άλλο τρόπο.

SITE ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, τροποποίηση, και διαιρετός

Παρακαλώ εξετάστε τις άλλες πολιτικές μας, όπως η ναυτιλία μας και Επιστροφές πολιτική, δημοσιεύτηκε σε αυτό το site. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στην partnumber.gr. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο site, τις πολιτικές μας, και αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες αυτές θεωρείται άκυρη, άκυρη ή για οποιοδήποτε λόγο ανεκτέλεστο, η προϋπόθεση αυτή θεωρείται διαχωρίσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων κατάσταση.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Ερωτήσεις σχετικά με τις Προϋποθέσεις Χρήσης, Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, ή άλλο υλικό που σχετίζονται με την πολιτική μπορεί να κατευθύνονται προς το προσωπικό υποστήριξης μας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Επικοινωνία" στην πλευρά του μενού. Ή μπορείτε να μας στείλετε email στο: [email protected]

 

×

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε
Πολιτική cookies